Los bericht bekijken
  #49  
Oud 22 mei 2009, 21:16
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Zegt, als dit werkt, ligt het probleem bij u.
Tja die conclusie is begrijpelijk maar voorbarig. Als de webmail werkt, werkt de dienst email gewoon. Het gebruik van emailclients staat bijna geheel los van de levering van die dienst door Ziggo. Als webmail werkt, en een client niet, zit het dus in de instellingen van je client. Tot zover heeft de beste man gelijk.

Ziggo biedt echter de mogelijkheid om de oude servers (via proxy?) nog te gebruiken, zodat niet de miljoenen(en) klanten van vóór Ziggo hun instellingen hoeven aan te passen. Hoeveel (en of) dit Ziggo aan extra inversteringen/moeite kost is niet bekend, maar het is netjes tegenover de klant.
Dit betekent echter wel dat er nog een tweede mogelijke oorzaak is waarom het via webmail wel kan werken en via emailclients niet; als de verbinding met oude servers op z'n gat gaat. En dat werkt net zo verwarrend op medewerkers als klanten.

Hangt er dus vanaf op welke afdeling de betreffende medewerker zat of Ziggo te verwijten is dat ze onvolledige informatie aan hun medewerkers verstrekken. Zat hij op de afdeling die over dit soort storingen gaat, is je klacht gegrond.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties