Los bericht bekijken
  #4  
Oud 22 mei 2009, 18:47
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken. Want de verhuizing van Tele2 is niet gelukt, begrijp ik? Dan zijn er twee mogelijke oorzaken die mij het meest waarschijnlijk leken.
1 De portering is nog in behandeling. Normaal gesproken gaat het zo: Jij krijgt je modem, alles is geïnstalleerd. Zodra het modem is geactiveerd gaat Ziggo contact opnemen met je oude provider. Daarmee bel je dus nog even verder in de tussentijd. Zodra de portering is afgerond (je hoort dat er geen kiestoon meer is over de oude verbinding) zet je de telefoonstekker in het modem en bel je gelijk weer verder. Is de telefonie tussentijds beëindigd, of nog op een ander adres actief, kan je daar op het nieuwe adres pas gebruik van maken zodra je oude abonnement is beëindigd door Ziggo en Tele2 het nummer heeft vrijgegeven. Dit zou je uit kunnen sluiten als het voor jou nog mogelijk is op het oude adres je telefoonlijn te testen (als die werkzaam is, begreep dat je problemen had met de verbinding bij Tele2? En hoe lang geleden is het modem geactiveerd? Portering duurt vaak een week of langer.
2 Het gaat administratief fout bij Ziggo omdat je oude RTV-abonnement verhuisd is tegelijk met dat je bestelling voor Alles in 1 is gedaan. In dat geval moet je inderdaad bij de klantenservice zijn.

In beide gevallen is van hieruit niet echt een oplossing te bedenken, tenzij een Ziggo-medewerker voor je kan kijken waar het op blijft hangen. En dit zijn niet de énige mogelijke oorzaken, echter wel die die het meest op dit soort fora voorkomen.

Overigens is RTV Z1 + Internet Z2 + Telefonie Z1 geen Alles in 1. Wat jij noemt is €16,25 + €29,95 + €9,95 (de €5 korting op telefonie bij Z2 is voor nieuwe klanten niet meer geldig) = €56,15, met 5Mbps.
Alles in 1 Plus = €49,95 voor 10Mbps, dus ik hoop dat je daarvoor hebt gekozen .

Overigens belangrijk: Tele2 is dacht ik één van de weinige providers bij wie het abonnement niet automatisch stopt bij portering! Bel dit na bij Tele2 als je dit niet al hebt gedaan.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties