Los bericht bekijken
  #12  
Oud 22 mei 2009, 12:58
Zakay's schermafbeelding
Zakay Zakay is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Hengelo / @home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Interferentie betekent dat er andere signalen op de zelfde frequentie door je kabels heen gaan en dus storing opleveren. Dit is de meest voorkomende oorzaak van storing, daar de hele ether vol zit met mogelijk storende signalen (met name Digitenne). Als je kabels/aansluitingen/splitters niet goed geďsoleerd zijn, kan dit signaal dwars door het kabelsignaal heen gaan.

Probeer eens het geheel (decoder en TV) zo dicht mogelijk bij het AOP te zetten met een zo kort mogelijke kabel zonder splitters. Als je dan dit probleem niet meer ondervindt, wordt het tijd voor nieuwe kabeltjes. Let hierbij op het KabelKeurmerk. Hou je het dan nog, probeer dan met verschillende combinaties van decoder(s) en TV('s) te testen of het aan je apparatuur ligt.
ik begrijp het woord interferentie wel, maar toch bedankt voor de uitleg voor degene die het niet wisten .
ik heb mijn tv als volgt aangesloten:
-AOP>TV +/- 50/60 cm kabel
-Dreambox via HDMI > TV
- kabels zijn van "monster" ofzo (ik wee tniet of dit een merk si of dat ze zo worden genoemd omdat ze zo dik zijn)
dat is het enige wat is aangesloten op dit moment.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Hoeft hier niks mee te maken te hebben, daar aan het binnenkomende televisiesignaal niks veranderd is vanuit Ziggo. Je keek daarvoor dus ook al digitaal. Ik begrijp dat er echt helemáál niks is veranderd? Dus je had al internet en telefonie en je hebt dus ook geen nieuwe splitters en modems of routers geďnstalleerd?
ik had idd telefonie+internet al van ziggo en basis kabeltv, dus ik dacht waarom niet alles in 1 pakket. ik heb wel een digitale decoder van ziggo, maar die gebruik ik niet ( ivm met extra kastjes en afstandsbedieningen etc.). het vage is dat het van de 1 op de andere dag opeens gebeurde. zonder dat er iets aan de setup is veranderd. ik heb ook SONY gebeld omdat ik eerst dacht dat mn tv niet meer goed was, maar die zeiden dat het niet aan de tv kan liggen, aangezien via sateliet wel goed beeld is.