Los bericht bekijken
  #308  
Oud 22 mei 2009, 11:33
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sanderlo Bekijk bericht
Ik heb begrepen dat er nogal wat marge zit op deze toestellen en dat die door Philips onder dreiging van leveringsstop verdedigd wordt. Wellicht kan het er vanaf om er een monteur langs te sturen en een component te wisselen...

En ik denk dat ze er anders juridisch nog wel mee wegkomen door een gratis settop box te leveren, mocht iemand het zo ver laten komen.
Dat denk ik dus niet.
De bedoeling is juist dat men een "all-in-one" toestel koopt, met maar één afstandsbediening.
Om díe reden wacht ik zelf met de aanschaf van een nieuwe TV, ik wil beslist geen set-top box hebben, met z'n eigen A/B
Een rechter zal gevoelig zijn voor die argumentatie, en heel goed in de gaten hebben dat Philips een "voorschotje" genomen heeft dat verkeerd uitpakt. Voor hen welteverstaan.
Hopelijk komt het niet zover en is Philips in staat een SW-Update te leveren. Want de huidige SW, die zit in toestellen die al geleverd worden is niet geschikt, zo lees ik dat in Anoniem's posting van donderdag 23.08 pm:
In de eerste lichting zitten 4 fabrikaten waaronder ook Sony en Philips. De validatie is voor geen van beide op dit moment afgerond. De software die getest wordt, komt niet voor in de productie modellen. Zodra de software goedgekeurd is zullen de betreffende modellen op de portal en dit forum geplaatst worden.

Groet,
JW