Los bericht bekijken
  #9  
Oud 22 mei 2009, 08:27
Sjaakie63's schermafbeelding
Sjaakie63 Sjaakie63 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 mei 2009
Locatie: Venlo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Ubee EVW321
DTV: Humax IRHD5400
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Zucht... Voor de derde keer dan maar:
15 hoeft niet laag te zijn, thuis heb ik 9% en dat is minder dan 15 en mijn signaal is niet zwak want met een andere ontvanger op zelfde plek aangesloten is het signaal veel sterker (40 en 60%). Conclusie is dat die 9% die ik daar zie op de ontvanger niet veel zegt. Er zit zelfs een splitter na die plek waar ik 9% heb en gaat daarvandaan een kabel naar de slaapkamer van 10 meter zonder versterker. Op de slaapkamer is het signaal nog steeds goed analoog zonder sneeuw en ook digitaal is daar 60%.

Dus als je 15% signaal hebt en een BER van nul zou ik me niet zo druk maken. Is de BER wel wisselend is het een ander verhaal.

Feit is dat ik doordat ik de kabel (9meter) vervangen heb door een goeie kabel met metalen stekkers, er geen blokjes meer te zien zijn, en op alle zenders de ber op 0 staat.

Ik heb op de slaapkamer nog een samsung ontvanger staan, die kan ik natuurlijk wel even naar beneden zetten en dan kijken wat die aan signaalsterkte aangeeft. Vermoedelijk zal dat dan compleet anders zijn.

Zolang ik goed beeld heb en geen storingen zal ik geen aktie ondernemen naar ziggo, maar bij wederom storingen dan gaat er een telefoontje daarheen of het signaal niet alsnog te zwak binnenkomt in mijn aansluiting.