Los bericht bekijken
  #5  
Oud 21 mei 2009, 22:06
JungleJim's schermafbeelding
JungleJim JungleJim is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2008
Locatie: Amersfoort/Casema
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Dit zegt niets. Als er een defect in de TV zit kun je ook strepen krijgen bij weergave van een goede opname. Controleer de opname op een andere TV.
...
Bedoel je hiermee dat diezelfde TV geen probleem geeft bij ontvangst van analoge signalen die via glasvezel binnenkomen, of ontvang je dat op een ander toestel?
Inderdaad, dezelfde TV geeft het Ziggo beeld af en toe met strepen weer, terwijl dat bij het signaal dat via glasvezel binnenkomt nooit gebeurt. Dus dat is voor mij ook weer een reden om de oorzaak niet in een defect van de TV te zoeken, maar ergens anders...
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Daar kan ik niets over zeggen zonder het effect zelf te hebben gezien. Probeer er een foto van te maken en die hier te plaatsen.
Ik zal inderdaad proberen een screenshotje/foto te maken van het beeld, dat maakt het hopelijk wat duidelijker.

Edit: hierbij een aantal screencaptures. Deze zijn afkomstig van Nederland 1, ongeveer een kwartier geleden. Opgenomen op de HDD recorder en overgezet op DVD. De screenshots zijn op de PC met Media Player Classic gemaakt.

De strepen die te zien zijn, zijn nog redelijk 'mild', het komt ook voor dat het meer strepen tegelijk zijn, en ook 'heftiger'.
Laatst gewijzigd door JungleJim; 21 mei 2009 om 22:36