Los bericht bekijken
  #25  
Oud 21 mei 2009, 21:58
pro's schermafbeelding
pro pro is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: Briltil / Ziggo
DTV: Siemens M750C ir (2 stuks)
Berichten: 9
Standaard

Goedenavond heren,

allereerst nogmaals bedankt voor jullie actieve hulp!!!

Nu even een update....
Ik heb nog steeds de modem buiten de meterkast staan. Deze staat er circa een meter buiten, met de deur van de meterkast dicht. In de meterkast staan nog de draadloze (N) router en mijn DECT basisstation.

Ik heb de afgelopen 2 dagen overdag en 's avonds geen enkele (0/NUL!) resets gehad. Wel zie ik in mijn router dat er zowel afgelopen nacht als die nacht daarvoor 1 reset geweest is. Dat laatste is wellicht nog wat raar, maar de situatie is nu echt veel beter dan voorheen.

Ik heb dagen gehad waarbij de modem wel minimaal 50 a 100 keer gereset werd, dan is nu 1x (en dan ook nog midden in de nacht) een hele grote vooruitgang.

Nou is het zo dat ook Ziggo druk bezig is om dingen te testen/aan te passen (tenminste dat hebben ze beloofd) en ik weet dus niet 100% zeker wat nu de oplossing is. Maar het lijkt toch dat jullie tips de oplossing zijn!!

Ik ga de komende dagen de modem weer eens terug zetten op de oude plek en kijk dan eens of ik weer het oude probleem heb. Ik laat jullie nog wel even weten (na het weekend) wat mijn bevindingen zijn.

Nogmaals super bedankt voor alle tips!!!!