Los bericht bekijken
  #293  
Oud 21 mei 2009, 20:38
Skippertje's schermafbeelding
Skippertje Skippertje is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 januari 2007
Locatie: -/Multikabel
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eduard08 Bekijk bericht
Ik vind het vreemd dat je dit zegt en niet reageert op wat ik hierboven heb gezegd. Het is niet alleen Ziggo die CI+ introduceert. Dit gaat over de nationale grenzen heen.
Ziggo heeft de voortrekkerrol op zich genomen. Wat er in het buitenland gebeurd, heb ik geen zicht op. Ik heb op zich niks tegen de invoering van CI+, want ik wilde eerder dit jaar een CI capable TV kopen. Maar na de berichten over CI+ heb ik gewacht op TV's die de nieuwe standaard aan boord hebben. Verder heb ik met Ziggo te maken als kabelaar en ik sta op het punt mijn oude 4:3 koelkast te vervangen. Ik heb geen zin over een paar weken te ontdekken dat Ziggo en mijn nieuwe CI+ TV elkaar niet "begrijpen". En mijn ervaringen met de ondersteuning van de Ziggo helpdesk zijn ronduit slecht. Samsung decoder van iets meer dan een jaar die geen smartcard meer leest (terwijl een humax er probleemloos mee werkt) wordt niks mee gedaan terwijl zij hem geleverd hebben bij een 3 in 1 pakket.
Ik zal dus nu zeker wachten op de berichten van Ziggo. Maar ben op dit moment wel hoogst verbaasd over hetgeen Philips op zijn verpakking van vlaggeschip Cinema 21:9 zet en de uitspraken hier van Anoniem. Daarom ben ik dus heel erg benieuwd waarom Philips (nog) niet kwalificeert voor het "keurmerk" van Ziggo.