Los bericht bekijken
  #290  
Oud 21 mei 2009, 20:13
Skippertje's schermafbeelding
Skippertje Skippertje is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 januari 2007
Locatie: -/Multikabel
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sanderlo Bekijk bericht
Op de doos van die nieuwe Philips Cinema TV staat in het lijstje van DVB-C Compatibility doodleuk 'NLD Ziggo', dus dat lijkt me niet zo'n slechte gok.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Adejong
Ik heb zelf hier de volgende tv staan: Philips 32PFL5604H . Deze heb ik gekocht bij www.goedkopen.nl (link) . Hierbij staat duidelijk bij "GECERTIFICEERDE DVB-C HDTV TUNER
voor ZIGGO CI+"

Maar ik begrijp dus dat deze nog helemaal niet gelicentieerd is. Het toestel heeft wel CI+ hardware, is er nog een kans dat dit toestel in de toekomst wél gelicentieerd wordt? En als het toestel niet gelicentieerd is/wordt, betekent dit direct dat (ondanks de CI+ hardware) de CI+ CAM modules die in de toekomst geleverd worden NIET werken?(Of zou het wel kunnen werken , maar niet ondersteund)
Dit gaat heel erg interessant worden. Philips zet dingen op zijn verpakking die hier door een Ziggo medewerker keihard worden tegengesproken.
Voer voor juristen zou ik denken. Overigens blijf ik van mening dat ik het belachelijk vind dat Ziggo zegt Tv's te certificeren. Dit zou beteken dat andere TV's op eigen risico aangesloten worden. 't Moet niet gekker worden. Ziggo moet een zodanige standaard leveren ook op CI+ gebied dat 99,5% van de TV's op de markt probleemloos werken.
Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de motivatie van Ziggo als ze straks met die gewraakte lijst van gecertificeerde TV's en/of producenten komen. Waarom die wel, maar met name waarom die anderen (Philips begrijp ik nu) (nog) niet!!!!!!!!