Los bericht bekijken
  #5  
Oud 21 mei 2009, 17:07
onno72's schermafbeelding
onno72 onno72 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
De geldigheid van een abonnement / subscription is gewoon een maand, maar dit zegt niets over de 'geldigheid' van keys die nodig zijn voor decryption. Omdat de keys veel sneller verlopen voert de 5050 een wake-p tijdens standby uit om de keys in sync te houden.
In mijn IT beleving is alles in te stellen, dus of het nou de geldigheid van de subscription is of van de KEY, beide zouden aan te passen moeten zijn naar een acceptabele duur. En voor zover ik kan beredeneren is een acceptabele duur niet om de paar uur TV kijken, ik denk dat een groot gedeelte van de mensen 1 keer per dag in de avond een televisie moment hebben. Duur van minimaal 1 dag zou dus zeer normaal zijn.

Verder is het euvel bij de 5050 kennelijk opgelost middels uit standby halen, maar zoals ik merk werkt dit bij de Cisco niet. Wat dus betekent dat de gecertificeerde PVR volledig waardeloos is, want opnemen doe ik nou juist omdat ik opdat moment niet bij de TV ben.

En dan tot slot idd nog even het euvel van het stroomverbruik. De Cisco verbruikt in standby bijna evenveel als "aan". Waarschijnlijk is beste workaround dus gewoon de decoder altijd aan laten staan.....