Los bericht bekijken
  #35  
Oud 21 mei 2009, 15:56
Eduard08's schermafbeelding
Eduard08 Eduard08 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2008
Locatie: Oosterkwartier
Ziggo Internet: Alles-in-1 min 1
DTV: Humax 5000HD/Samsung DCB H380R
Berichten: 3.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Overigens heb ik ook nog wel een knuppeltje, want zijn sci-fi en 13th street toegevoegd omdat dit de wens is van de kijkers dus op verzoek van de kijkers of puur gewoon vanwege marketing.
Kortom,luistert Ziggo echt naar wat de klant wil en vroeg,of naar de eigen portemonnee.

Uiteindelijk is Ziggo overstag en hebben we gelukkig de zenders,maar ik twijfel heel erg of we daar Ziggo de credits zo maar voor moeten geven.
Maar uiteindelijk heeft de klant dus wel degelijk het laatste woord gehad.
Alleen is er kennelijk een gezamenlijke aanpak met UPC en ook CDS. Vreemd genoeg krijgt CanalDigitaal trouwens hetzelfde verwijt m.b.t. SciFi als Ziggo, nl. dat ze achter UPC/de kabelaars aan lopen. Het zal wel wat ingewikkelder in elkaar zitten. In ieder geval komt SciFi van de satelliet en is er een contract over gesloten met Tsjechie, meen ik. Zo ingewikkeld ligt dat dus. Anders is SciFi-doorgave voor Nederland onbetaalbaar.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Over dat luisteren naar de klant:
Er waren complete actie groepen bv voor BBCbeebie of weet ik veel hoe dat heet,de kinder programma's in elk geval op BBC 3 en BBC 4 overdag,toen dat er af ging beloofde ziggo ook dat bij genoeg animo de zender er weer op zou komen.
Complete Hyves met weet ik veel hoeveel leden en handtekeningen,zelfs tv programma's op SBS besteedden er aandacht aan met 2 zielige jochies die samen met ouders complete actiegroepen hadden opgericht,maar tot op heden heeft Ziggo ze niet terug gezet.
Soms zitten ze er overdag wel op, soms niet. Ik weet niet waarom niet.Heeft het niet iets te maken met contracten? We kunnen wel van alles beweren, maar het "Men vraagt en wij draaien." zal wel niet altijd uitvoerbaar zijn.

Maar goed, ik begrijp je invalshoek wel, weet echter niet hoeveel speelruimte Ziggo heeft. Niet willen luisteren is wel iets anders dan zaken zakelijk afwegen en contractuele verplichtingen (moeten) hebben. Of misschien de technische mogelijkheden wel of niet hebben. Voor doorgifte is ook techniek nodig, en die zal ook wel zijn grenzen hebben. En dan moet er worden gekozen.