Los bericht bekijken
  #34  
Oud 21 mei 2009, 15:30
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Denk dat met voorkeurlijst de favorieten bedoeld worden.

Overigens heb ik ook nog wel een knuppeltje, want zijn sci-fi en 13th street toegevoegd omdat dit de wens is van de kijkers dus op verzoek van de kijkers of puur gewoon vanwege marketing.
Kortom,luistert Ziggo echt naar wat de klant wil en vroeg,of naar de eigen portemonnee.
Feit is dat op de eigen pages van genoemde zenders en in de diverse mailtjes die ik van ze gehad heb,het andersom is geweest.
Steeds waren 13th street en sci-fi in onderhandeling met Ziggo en ging het alternatief steeds van hun uit,en niet van Ziggo uit.
Uiteindelijk is Ziggo overstag en hebben we gelukkig de zenders,maar ik twijfel heel erg of we daar Ziggo de credits zo maar voor moeten geven.

Over dat luisteren naar de klant:
Er waren complete actie groepen bv voor BBCbeebie of weet ik veel hoe dat heet,de kinder programma's in elk geval op BBC 3 en BBC 4 overdag,toen dat er af ging beloofde ziggo ook dat bij genoeg animo de zender er weer op zou komen.
Complete Hyves met weet ik veel hoeveel leden en handtekeningen,zelfs tv programma's op SBS besteedden er aandacht aan met 2 zielige jochies die samen met ouders complete actiegroepen hadden opgericht,maar tot op heden heeft Ziggo ze niet terug gezet.

Wat Fox news betreft,het gaat even er niet om welke tint ze hebben/hadden.
Het ging er om dat mensen de zender graag terug wilden en er in het archief forum flink om tekeer gingen,maar de zender is nooit terug gekomen.