Los bericht bekijken
  #160  
Oud 20 mei 2009, 19:13
vettekees's schermafbeelding
vettekees vettekees is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 maart 2009
Locatie: Deventer @home
Berichten: 79
Standaard

Ik kan er niks aan doen dat ik de "fan" af en toe even aan haal, want ik ben een groot voorstander van een goede koeling.
Ik heb ook de gehele 5050 van binnen gecontroleerd op wat nou precies warm wordt of niet. De voedingselco's blijven helemaal koud, wat erg gunstig is. De processor met koelblok wordt wel warm, maar niet zo heet dat je hem niet aan kan raken. Ook de kleinere elco's rond de processor blijven mooi koel. Al met al is niks verontrustend in de 5050 om je zorgen over te maken. Ik heb al geregeld apparaten van een te hoge temperatuursdood gered door alles te controleren en evt zake zoals elco's/koelprofielen en fans aan te passen. Als je toch ziet hoeveel prutswerk er in diverse apparaten zit, en hoeveel slechte solderingen, en hoe slecht er rekening is gehouding met de koeling en/of warmte-afvoer/ventilatie van een apparaat, dan ga je op een gegeven moment alles wel controleren of alles wel degelijk en kwalitatief goed in elkaar steekt.

Al met al ziet de 5050 er keurig uit van binnen en blijft alles keurig koel. Maar wel je fannetje af en toe blijven controleren. Denk erom.
Met citaat reageren