Los bericht bekijken
  #29  
Oud 20 mei 2009, 14:36
Casa's schermafbeelding
Casa Casa is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2009
Locatie: twente
Ziggo Internet: Vodafone glas 500/500 + Netgear wndr 3700
DTV: Humax + Samsung
Berichten: 41
Standaard

Home.nl moet ik invullen bij dhcp server bij domain name in de router , staat in de beschrijving van de router als ik @home heb , maar als ik niks invul werkt het ook.
Ik kan niet in het modem komen met alle mogelijkheden die je hierboven beschreef , nu is al sinds uren alles goed , maar het begint meestal smorgens 4 minuten nadat ik mijn pc aanzet.
Dit geklooi met release/renew moet ik ongeveer 4 keer doen dan is alles goed maar savonds rond een uur of 7 begint hetzelfde gedonder weer.
Het lijkt erop dat Ziggo iets veranderd heeft waardoor mijn router elke keer dan een slechte verbinding krijgt met het modem want het is dan allemaal dan dusdanig traag dat bijna niks loopt betreffende internet, verbinding is dan niet compleet weg.
Ik kan dit een tijdje aankijken en wachten tot er iets gebeurd maar daar heb ik weinig zin in.
Zonder router is alles goed maar dan hebben de beide andere pc's geen internet en die worden dagelijks gebruikt voor school etc.

Om dan maar weer 50 euro of meer uit te geven voor een router heb ik ook weinig zin in als blijkt dat het dan ook niet werkt, want mijn oude router en deze doen exact hetzelfde.

Citaat:
Je verbinding is blijkens de trace trouwens niet helemaal weg; maar je hebt moeite met enige tussengelegen stations. Dat kan met het signaal verband houden, maar ook met een andere routering (zou niet mogen maar wanneer je bij fusies netten aan elkaar gaat knopen gaat er wel eens iets mis).
Klopt meestal bij het eerste IP beginnend met 10. is het weg , wat is dat voor een IP ? van modem of een netwerkkast in de wijk ?


Grtz Casa

Laatst gewijzigd door Casa; 20 mei 2009 om 14:46