Los bericht bekijken
  #26  
Oud 19 mei 2009, 16:33
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DVBProf Bekijk bericht
Deze ontvanger ondersteund teletekst dus de doven en slechthorende ondertiteling gelijk aan de overige ontvangers.
Goed, dan zit ik fout met mijn opmerking over ondertiteling via teletext voor doven en slechthorenden, maar het feit blijft dat deze ontvanger niet overweg kan met teletext ondertiteling en dat dit nu ondertussen toch al lang genoeg bekend is bij Ziggo/Casema aangezien er toch voldoende over geklaagd is.

Citaat:
Binnen Ziggo is deze telekst pagina niet als aparte ondertitel (teletekst) descriptor toegevoegd. Zeer waarschijnlijk omdat anders deze doven en slechthorende ondertiteling altijd zichtbaar zou zijn voor bij de overige ontvangers als er voorkeur gegeven word voor nederlandse ondertitels. Dit is soms op het ziggo netwerk zichtbaar bij de BBC zenders waar bij sommige oudere ontvangers (samsung panasonic) de doven en slechthorende ondertiteling zichtbaar is als je na deze zenders toezapt.
Ik blijf mij verwonderen over wat er dan wel getest wordt voor goedkeuring van een ontvanger. En waarom wordt er dan niets aan gedaan zodra het bekend is als dit soort zaken tot problemen leiden? Als er dan toch geen acties volgen bij geconstateerde problemen in goedgekeurde ontvangers dan heeft het keuren en de ondersteuning vanuit Ziggo ook weinig zin.