Los bericht bekijken
  #19  
Oud 19 mei 2009, 15:42
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.047
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Het blijft gewoon vreemd dat Ziggo opeens de inhoud/content van de aangeboden programma's gaat wijzigen inplaats van dit 1 op 1 door te geven.
Nu beslist Ziggo even voor ons dat wij altijd NL subs willen hebben.
@The Doman: ik weet niet waar jij het vandaan hebt dat dit door Ziggo is besloten? Dit is dus ook niet zo
Zoals ik al eerder aangaf is dit een keuze van TV5, en zorgen ook zij ervoor dat wij de ondertitels vast in het beeld hebben staan

TV5 Monde heeft besloten om zich alleen nog maar in het digitale pakket beschikbaar te stellen, alleen veel klanten weten op de decoder de ondertitels niet te vinden of hebben een decoder die alleen maar TXT subs kan. Dit was dus voor TV5 een nadeel voor digitaal.

Het blijkt dat veel klanten het konden waarderen dat er altijd vaste ondertitels in beeld staan, dit kwam naar voren uit gebieden waar dit analoog ook zo was. Op verzoek TV5 geven we nu niet de directe satelliet feed met de losse via de decoder te selecteren subs door maar deze versie met de vaste subs. TV5 doet dit om hun zender bij het grote nederlandse publiek aantrekkelijker te maken. Kortom het is dus niet zo dat Ziggo opeens de inhoud/content van de aangeboden programma's gaat wijzigen, de programma aanbieder biedt hun programma's zo aan aan de Ziggo kijkers.

Citaat:
TV5Monde Nederland. “Wij hebben met Ziggo goede afspraken gemaakt over een stabiele distributie in het digitale basispakket waarvoor abonnees geen extra abonnementskosten hoeven te betalen. Hiermee kunnen we alle kijkers een doorlopende toegang tot TV5Monde garanderen. Een tweede voorwaarde van de overeenkomst is de verbetering van de ontvangst van de Nederlandse ondertiteling. TV5Monde investeert in digitale ontvangststations waardoor de ondertiteling perfect in beeld verschijnt. Hierdoor kunnen Ziggo-abonnees zonder problemen genieten van Franse cinema op TV5Monde.”
M.b.t. het lettertype ben ik het met jullie eens alleen kunnen wij dit niet regelen men gaat bij TV5 kijken of dit aangepast kan worden naar een duidelijker lettertype. Overigens is dit lettertype wel gelijk als DVB subs die we voorheen hadden.

http://www.tv5.org/locaux/TV5MONDE_n...go.5162.0.html
__________________
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de collega's van Webcare.