Los bericht bekijken
  #1  
Oud 19 mei 2009, 15:32
pro's schermafbeelding
pro pro is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: Briltil / Ziggo
DTV: Siemens M750C ir (2 stuks)
Berichten: 9
Angry Grote problemen met Docsis3 modem dat zichzelf reset (wie kan helpen...)

Hallo allemaal,

ik heb begin februari (in de testfase) een nieuw Arris Docsis 3 modem ontvangen van Ziggo. Direct na het aansluiten begon het probleem....

Het nieuwe modem reset zichzelf zeer geregeld, soms 4 keer per dag (op een hele goede dag) en soms ook 20x per uur.

Ik heb uiteraard gelijk gebeld met de speciale Docsis 3 helpdesk, alwaar men het volgende heeft geprobeerd:

- nieuw kabelmodem (2x zelfs)
- vele lijntesten
- monteur aan huis (die vantevoren al belde dat hij dacht niets te kunnen doen, omdat hij nog niets van Docsis 3 wist...)
- doorspelen naar hoger afdelingen (netwerkbeheerder, hoofd TD)

Dit alles heeft dus helemaal niets geholpen. Zowel direct aangesloten op een PC als aangesloten op mijn router, hou ik exact hetzelfde probleem. Elke keer een reset van het modem (alle lampjes gaan uit en daarna weer 1 voor 1 aan), met als gevolg dat de telefoonverbindine en internet wegvalt.

De speciale Docsis 3 helpdesk bestaat ondertussen al een tijdje niet meer (het werkt allemaal zo goed ) en ik heb al weer vele malen contact gehad met de gewone helpdesk. Elke keer beloofd men weer er naar te kijken en er op terug te komen, maar terugbellen doen ze bijna nooit.

Op dit moment heb ik mijn oude modem er maar weer tussen gezet, dan werkt alles weer helemaal perfect (geen enkel reset, of ander probleem gehad in de afgelopen weken). Nadeel is echter dat ik betaal voor Z3i en nu maar 20Mb haal, daarnaast wil Ziggo dat ik over gaa naar het nieuwe (Docsis 3) modem.

Snik.....ik weet het echt niet meer.
Ikwerd gisteren gebeld door Ziggo dat ik net Docsis 3 modem terug moet zetten, om zodoende weet metingen te doen, maar ik heb er weinig vertrouwen meer in. Men meet al 3,5 maanden lang en het levert niets op.

Is er wellicht iemand die nog een tip (hopelijk de gouden tip!) voor me heeft??? Ik ben je dan eeuwig dankbaar