Los bericht bekijken
  #22  
Oud 19 mei 2009, 10:56
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Meer zoeken, minder vragen.
Je eerste URL gaat over DVB ondertiteling wat iets anders is dan teletext ondertiteling. Teletext ondertiteling wordt door de Nederlandse omroepen gebruikt voor o.a. ondertiteling voor doven en slechthorenden en hoort als zodanig standaard functionaliteit te zijn op een goedgekeurde ontvanger. Ik zie momenteel op de website van Ziggo bij deze Cisco ontvanger geen uitdrukkelijke waarschuwing staan dat deze Cisco ontvanger niet geschikt is voor doven en slechthorenden en aangezien dit vooralsnog de enige Interactieve ontvanger is hoort ook bij de Interactieve TV dienst een dergelijke waarschuwing te staan.

Je tweede URL verwijst naar een verklaring voor het ontbreken van de gelijktijdige opname functionaliteit die volgens mij weinig hout snijdt aangezien UPC ook gebruik maakt van de OpenTV middleware en daar is het al een tijdje mogelijk om gelijktijdig twee opnamen te maken en de derde tuner (het ingebouwde kabelmodem) te gebruiken om een ander kanaal te bekijken waarbij dat andere kanaal niet in één van de twee Transport Streams hoeft te zitten waarop de andere twee tuners zijn afgestemd.

Voortaan dus eerst even goed lezen en je verdiepen in het onderwerp kan dus geen kwaad voordat je hier als een soort moderator begint met allerlei verwijzingen.