Los bericht bekijken
  #15  
Oud 18 mei 2009, 22:01
Josk's schermafbeelding
Josk Josk is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Harenkarspel Multikabel
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hmolen Bekijk bericht
Tja, maar niet iedereen zit op moeilijk te begrijpen teksten te wachten als CAM en Digitale STB's etc. In begrijpelijke taal wordt dit dus niet uitgelegt.
PiP met analoge tuners en zo kan natuurlijk nog maar daar heb je toch geen Digitale TV voor ?
Ik neem ook nog steeds analoog op vanwege dit "probleem".
En of PIP werkt met Digitaal op je scherm en analoog in je PiP weet ik niet, mijn TV heeft geen PiP functie helaas.
Die moeilijke taal zit ik ook niet op te wachten, maar bij de veelgestelde vragen van de digitale ontvangers op ziggo.nl staat toch duidelijk:

Citaat:
Kan ik verschillende programma’s via de digitale ontvanger bekijken en gelijktijdig opnemen op mijn video/dvdrecorder?
De digitale ontvanger kan één programma tegelijk doorgeven. Je kunt dus niet gelijktijdig via de ontvanger het ene programma bekijken en het andere programma opnemen.
Je kunt wel een digitaal uitgezonden programma opnemen en tegelijkertijd naar hetzelfde programma kijken, of tegelijkertijd naar een analoge zender kijken. Hetzelfde kan ook andersom.
Als je én digitaal wilt kijken én digitaal wilt opnemen dan is de digitale harddisk recorder de beste keuze. Met digitale harddisk recorder kun je vanuit de Elektronische Programma Gids direct programma’s opnemen, terwijl je een andere zender kijkt.
Ik ben van mening dat Ziggo niet bij iedere ontvanger in de lijst moet zetten "pas op, kan maar 1 zender tegelijk ontvangen!", anders zou je er ook bij kunnen zetten "pas op: zonder tv heb je geen beeld"