Discussie: E19 Storing
Los bericht bekijken
  #92  
Oud 18 mei 2009, 20:59
rmb24's schermafbeelding
rmb24 rmb24 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Locatie: Bovenkarspel / Multikabel [toen problemen nog snel opgelost werden, en de Horizon nog ver weg was]
Ziggo Internet: Connect & Play complete, Ubee EW321B
DTV: Humax iHDR 5200c, Humax 5300C, Samsung DCB-H360RS, Horizon SMT-G7401
Berichten: 433
Standaard Weer E19 melding terwijl ik zit te kijken.

Vandaag (18/05) en ook wel in de dagen/weken/maanden hiervoor, krijg ik met enige regelmaat de E19 melding in beeld. Ik heb het digitale pakket al ruim 2 jaar, dus "vergeten te registreren" gaat hier niet op. Vaak gebeurt het bij het aanzetten van de TV/Decoder, maar ook wel zomaar ineens tijdens de uitzending.
Na het aanzetten duurt het soms tot wel 10 minuten voordat de melding verdwijnt. Bij het kijken naar een programma waarbij de melding in beeld komt, volstaat het om even "op en neer" te zappen, om de melding weg te krijgen, maar het blijft lastig, en ik ga het steeds meer als uiterst irritant ervaren.
Bellen naar ZIGGO blijkt nog steeds zinloos, want er wordt toch niet opgenomen (zie eerdere berichten hierover....) en ook op storingsmeldingen via de website wordt niet gereageerd, en als er wel gereageerd wordt, heeft men de standaard boodschap dat de registratie van de kaart binnen de gestelde periode moet gebeuren. Men neemt dus blijkbaar niet eens de moeite om de klacht goed te lezen, maar gaat op basis van de term E19 meteen beginnen over registratie etc..

Wie van de (Ziggo)gebruikers kan mij van deze ellende verlossen?
__________________
Niet alles is wat het lijkt, en zelfs dat niet!!!