Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #451  
Oud 18 mei 2009, 16:06
Soepie's schermafbeelding
Soepie Soepie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 januari 2009
Locatie: Casema
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Roelski Bekijk bericht
Ik weet niet of deze bug al eerder genoemd is in dit forum, maar bij de beginpagina staat hij niet genoemd: de audio vertraging wordt niet opnieuw ingesteld als je van live naar vertraagd kijken gaat, de humax aanzet of naar opgeslagen media gaat.
Ga je naar het menu voor audio vertraging, dan staat de instelling nog wel aangegeven, en wordt dan pas ook weer toegepast. Als workaround is het dus voldoende om even naar dit menu te gaan.

Dan nog een wish: kan de audio vertraging apart ingesteld worden voor HD en SD signalen, of voor Dolby en non dolby. Ik moet nog uitzoeken bij welke wijziging mijn tv/versterker extra vertraging nodig heeft, maar ik kan me voorstellen dat elke combinatie een andere vertraging geeft in de versterker en tv. Heb al een paar keer moeten wijzigen, alleen was dit telkens van SD naar HD en gelijk ook van stereo naar Dolby, dus ik weet niet welk van de twee de schuldige is.
Hier hetzelfde probleem, vertraging blijft wel ingesteld maar komt na aan/uit, live- vertraagd kijken niet terug, moet je inderdaad eerst weer in het menu.