Los bericht bekijken
  #4  
Oud 17 mei 2009, 20:01
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Ik neem aan dat ze dit pas doen op het moment dat alles via hun loopt en goed werkt?
Ja, moet je wel speciaal aangeven bij je bestelling. Het zijn twee losstaande procedures.
Nummerportering en dus beŽindiging van het telefonie-abonnement bij KPN zet Ziggo in gang zodra je modem geactiveerd (geÔnstalleerd en werkzaam) is. In de tussentijd bel je dus nog even verder over de koperlijnen. Zodra de kiestoon wegvalt, zet je de stekker over. De monteur zal je dit waarschijnlijk ook vertellen.
Bij het bestellen moet je hiervoor het nummer opgeven, en ook de exacte tenaamstelling bij KPN.

Het opzeggen van internet kun je eigenlijk beter zelf doen. Het heeft namelijk geen voordeel als Ziggo het doet, zoals bij nummerportering. Je abonnement wordt opgezegd gewoon volgens je contract, dus het volgt gewoon de opzegtermijn. Daarentegen is het voordeel van zelf opzeggen dat als er een kink in de kabel komt (je hebt een andere contractsduur dan je dacht), ze je dat gelijk kunnen melden, wat ze niet zullen doen als Ziggo het voor je opzegt.
Als je het toch graag door Ziggo wilt laten doen, zorg er dan voor dat je je klant/contractnummer bij de hand hebt en dat je weet wanneer de eerste beŽindigingsdatum van het abonnement is.

Kortom, je zult enkele dagen dubbel telefonie betalen. Dat is beter dan zonder zitten, het is dus niet anders. Ook internet zul je misschien dubbel betalen, afhankelijk van je contractsduur en de datum waarop jij het bij Ziggo in wilt laten gaan. Twee weken dubbel internet is echter wel aan te raden. Mocht er dan iets misgaan met je bestelling, kun je daar nog op terugvallen.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties