Los bericht bekijken
  #60  
Oud 17 mei 2009, 19:23
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stohr Bekijk bericht
Hallo Brammetje

Zou jij, als zeer ervaren lid van dit forum, kunnen uitleggen wat ik in mijn commentaar uitleggen waar ik de fout ben ingegaan. Mijn opmerking over de kosten is geen aanval op Ziggo of op wie dan ook. Ik probeer echter een reactie te geven op de start van dit topic. Hier wordt door een aantal mensen aangegeven dat Ziggo is begonnen met het omruilen van modems voor alles in 1 abonnees. Ik trek dit in twijfel omdat er in mijn installatiepakket, welke ik twee dagen geleden heb mogen ontvangen, geen 'nieuw' modem zat.
Het kostenverhaal dient dus als onderbouwing gezien te worden van mijn betoog.

Ik ben benieuwd naar je reactie!
Jij hebt niets fout gezegd hoor, wees gerust. Ik heb echter gereageerd op jouw vraag met het antwoord dat wij ons daar niet zo druk over te maken. Is in mijn ogen een volstrekt normale reactie, maar iemand schijnt dat onnodig te vinden en middels een reputatietoekenning daar blijk van te willen geven. Hij kan het ook 'op de man' spelen en gewoon een reactie plaatsen, maar nee, deze beste man wil wederom achter de schermen zijn ongerieven tonen.

Zoals reeds gezegd, komt niet door jou hoor en ja, de nieuwe omruil van modems neemt kosten met zich mee, maar zoals Ben ook al zegt, het gaat om zulke grote aantallen dat er gerust wel korting voor Ziggo bij zit voor het verzenden daarvan

heb het in de bewuste reactie ook even aangevuld!