Discussie: Klacht: Monteur komt niet opdagen
Los bericht bekijken
  #56  
Oud 17 mei 2009, 17:21
Mojo's schermafbeelding
Mojo Mojo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 17
Standaard

Alleen de helpdesk van Ziggo is vele malen ondeskundiger en erger, Vandaar dat zij weer overal als slechtste genominerd staan. En zoals ik zei, het gaat mij om hoe ze de klachten aanpakken en daar hebben ze bij Ziggo alleen geleerd om te liegen en loze beloften te doen.

Neem nu een antwoord van een hufter achter de technische balie bij Ziggokantoor te den Haag. Op de vraag of een Humax op audio aangesloten kan worden, krijg je als antwoord dat je maar een nieuwe versterker moet kopen omdat dat niet mogelijk is.

Laat het nu op diverse wijzes wel mogelijk zijn en er diverse dingen voor te koop eveneens.

Of het feit dat ie met de overdrecebn arrogantie verteld dat hij de enige is die weet wat een storing is en dat klanten dat niet kunnen weten. Gelijktijdig ontkent dat er op mijn adres een storing is en die achteraf er dus wel degelijk blijkt te zijn.

En dit zijn nog maar enkele kleine zaakjes van de vele meer dan onkundige en domme antwoorden die ik bij Ziggo de afgelopen maanden heb verkregen buiten het feit dat je steeds kapotte apparatuur en niet werkende zaken of krijgt toegestuurd met de beloften voor nazending (wat overigens niet is geschiedt) of men doet andere loze beloften. Al jaren ergert men zich aan het feit dat als je eens de helpedesk aan de lijn krijgt (waar je soms diverse malen voor moet bellen en diverse malen bent doorverwezen naar een andere afdeling tot en met voor een storing naar de administratieve afdeling toe, die daar niks mee te maken hebben) zeer ondeskundig is en steeds weer met mensen aan de lijn dezelfde standaard procedures opnieuw doet, die soms wel 10 keer achter elkaar herhaald worden en onnodig zijn omdat daar het probleem niet ligt maar de ondeskundige medewerker dit als enige kan.

Het gaat er dus niet om dat er elders ook problemen zijn, zoals nu al vele malen gezegt maar hoe ze worden opgepakt. En daar is KPN dus echt vele malen beter mee volgens de gegevens. En zo niet dan pech gehad, verhuizen we volgens jaar naar misschien een andere beter en echt betrouwbare provider, die Ziggo echt niet is en nooit zal worden.

Ik zelf heb dan ook het vermoeden dat Ziggo ten onder gaat aan zijn eigen ellende en aan het feit dat ze teveel expanderen zonder deskundigheid aan te trekken. Ziggo gaat voor kwantiteit en kent het keur kwaliteit op geen enkel vlak. Niet op technisch gebied en niet op klantenservice en niet op administratief gebied.

Hoe hard jullie ook trachten hier de ellende van Ziggo trachten te relativeren en trachten andere providers het kwaad toe te schuiven, mijn klachten zijn terecht gericht aan Ziggo.

Gr
Mo