Discussie: Klacht: Monteur komt niet opdagen
Los bericht bekijken
  #49  
Oud 17 mei 2009, 08:55
Eduard08's schermafbeelding
Eduard08 Eduard08 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2008
Locatie: Oosterkwartier
Ziggo Internet: Alles-in-1 min 1
DTV: Humax 5000HD/Samsung DCB H380R
Berichten: 3.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mojo Bekijk bericht
En of dit nu wel of niet ook bij andere providers voorkomt, zo te lezen is Ziggo toch wel de top in het leveren van wanprestatie. Ik blijf het dan ook ongelofelijk vinden dat dit maar blijft doorgaan op deze schaal.
Wat mij opvalt is dat op allerlei fora fors geklaagd wordt over vrijwel alle providers die er in Nederland zijn. Menigeen heeft bij de ene provider beleefd wat een ander bij een andere provider ook heeft beleefd. En beiden denken dan dat het gras bij een andere provider groener is. Ik denk zelf dat alle grote administraties en Helpdesks ter wereld dezelfde problemen hebben, en die hebben gewoon allemaal te maken met schaal, en de grenzen van de menselijke maat.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mojo Bekijk bericht
Overigens wist ik niet dat Canal Digital zich als provider van diverse communicatie faciliteiten uitgaf. Dacht dat het een extra keuze mogelijkheid voor films was. Vraag me dan ook af of ze in iedere regio beschikbaar zijn? Al zal ik natuurlijk voorlopig bij mijn keuze KPN blijven.
Gr
Mo
CanalDigitaal is een radio/tv-provider via satelliet en dus in heel Europa, en biedt in grote lijnen hetzelfde als Ziggo. Ook daar wordt, vergelijkbaar met Ziggo, geklaagd over Helpdesk, incasso en opzegtermijnen. Je kunt op hun internetsite zien wat ze zoal bieden, en op meerdere fora waar een deel van de klanten zoal over klaagt.

Daarom denk ik dat er vast wel genoeg mensen zijn die zich vergelijkbaar groen en geel geklaagd hebben over KPN/Digitenne. Het kan niet anders, zou ik haast zeggen.