Discussie: Klacht: Monteur komt niet opdagen
Los bericht bekijken
  #48  
Oud 16 mei 2009, 23:24
Mojo's schermafbeelding
Mojo Mojo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Maar het is toch ook niet moeilijk van Ziggo af te komen?
Het kan maandelijks maar wel met het voorbehoud dat zij pas begin de volgende maand als 'ingaan tijd voor opzeggen' gebruiken. Dus dan kun je in principe dus twee maanden nog aan het contract vastzitten zoals ik.

Plus het feit dat zij, zoals je hier steeds wederom leest in het forum, administratief niet weten wat ophouden met incasseren is. Zij incasseren gerust nog een jaar door.

Over het algemeen lees ik ook steeds weer dezelfde klachten m.b.t. Ziggo die geruime tijd spelen. Het niet leveren wat beloofd wordt, het niet kunnen leveren van juist werkende spullen, helpdesk die onvakkundig is en steeds weer loze beloften geeft en de mensen steeds weer naar een andere afdeling doorverwijzen, zonder dat ze daadwerkelijk geholpen worden. Het administratief niet kunnen verwerken van verhuizing, komt ook meer dan geregeld voor en mensen die weken en maanden zonder juiste aansluitingen zitten.

En of dit nu wel of niet ook bij andere providers voorkomt, zo te lezen is Ziggo toch wel de top in het leveren van wanprestatie. Ik blijf het dan ook ongelofelijk vinden dat dit maar blijft doorgaan op deze schaal.

En men kan klagers dan wel blijven bagatelliseren, of dat nu door Ziggomedewerkers gebeurd of op fora, m.i. zal dit ooit eens heel erg fout gaan voor het bedrijf zelf. In mijn ogen kan het toch niet zo zijn dat een bedrijf wat zulke wanprestaties levert, als grootste bedrijf op deze wijze kan doorgaan.

Overigens wist ik niet dat Canal Digital zich als provider van diverse communicatie faciliteiten uitgaf. Dacht dat het een extra keuze mogelijkheid voor films was. Vraag me dan ook af of ze in iedere regio beschikbaar zijn? Al zal ik natuurlijk voorlopig bij mijn keuze KPN blijven.

Overigens wat ik wel een heel mooi systeem vind, is iets wat een kennis van mij heeft. Je krijgt daar bij je huurhuis (zijn bepaalde wijken waar ze hier mee proefdraaien) al een faciliteit alwaar internet, bellen en (digitale?) tv op aangesloten wordt en dat voor circa € 20 euro per maand. Ik weet niet meer zo snel door wie dat geleverd wordt (geen Ziggo in ieder geval).

Gr
Mo