Los bericht bekijken
  #15  
Oud 16 mei 2009, 20:30
martin1's schermafbeelding
martin1 martin1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Caiw gebied
DTV: 1x Humax 5200 ,2x Humax 9200 PVR met 1 Terrabyte geheugen , Samsung 9401r
Berichten: 72
Standaard

Ben een tijd niet op dit forum gepost maar als ik het allemaal lees ben ik nog steeds maar wat blij dat ik in CAIW gebied zit.

Overigens heeft ook CAIW aangekondigd te gaan stoppen met hun analoge aanbod.
Zie hier: http://tweakers.net/nieuws/57595/kab...g-signaal.html

Dit is erg jammer vooral omdat ik nogal eens twee gelijktijdige opnames heb lopen via mijn Humax 9200 in 2 verschillende transport streams.
Het is dan erg makkelijk als je even analoog kan kijken naar de zender die digitaal dan even niet te zien is op dat moment door die twee opnames.

Ook CAIW komt met de reden dat er dan meer bandbreedte vrijkomt voor HD tv.
Dit blijkt dus een twijfelachtig argument te zijn maar ik hoop maar dat ze werkelijk genoeg HD content kunnen aanbieden tegen die tijd want dat moet ik nog maar zien met alle uitstel nu ook weer bij de publieke omroep.
http://www.digitalekabeltelevisie.nl..._hdtv_bi.shtml

Ik geloof er helemaal niet in en denk dat het nog wel 6, 7 jaar gaat duren voor we de meest bekeken zenders het grootste deel van de tijd in HD gaan zien.

Hoewel er bij CAIW wel meer HD aanbod is dan bij Ziggo zie ik dan ook nog geen reden mijn Humax 9200 en Loewe beeldbuis televisie om te ruilen voor een set die HD kan weergeven.
Daar is het aanbod veel te klein voor (nog steeds geen 'A-zenders' in HD)en de beeldkwaliteit bij SD op een Lcd is nog niet beter als op mijn topbeeldbuis televisie.
Eigenlijk nog steeds gewoon minder!

De helpdesk is wel een verademing van Caiw , nette vriendelijke mensen met enige mate van kennis (ja het kan wel) en ze nemen je nog serieus ook, die enkele keer dat ik ze nodig had in al die jaren. (zomertijd/wintertijdbug op 9200)
Geen ingestudeerde antwoorden en onzin of adviezen om maar weer vooral een 'reset' uit te voeren terwijl je alles allang geprobeerd hebt en ze dat kenbaar maakt.
Ze zoeken het meteen uit en nemen zelf de Humax 9200 erbij en denken gewoon na zoals je mag verwachten van mensen met enige interesse in digitale televisie.

Ook een filmpakket of Eredivisielive pakket telefonisch bestellen gaat vloeiend , binnen 15 minuten ben je aangesloten en je kan zelfs meteen afspreken wanneer je het pakket weer laat aflopen.
Neem je een extra pakket op 8 mei dan krijg je de rest van de maand mei gewoon gratis en betaal je pas de maand juni.
Gaat allemaal probleemloos geen gezeur of verkeerde rekeningen.

Maar goed je hebt nou eenmaal niets te kiezen kwa aanbieder van digitale televisie.
Alles kan je kiezen kwa aansluitingen thuis ,behalve digitale tv...