Discussie: Te Koop: installatiepakket Ziggo
Los bericht bekijken
  #15  
Oud 16 mei 2009, 14:00
pvd's schermafbeelding
pvd pvd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2008
Locatie: - @home
Ziggo Internet: Alles-in-een basis, Ubee EVW3200
DTV: HUMAX 5050c en samsung DCB-B270R
Berichten: 1.114
Standaard

Artikel 14 - Bijzondere bepalingen m.b.t. het gekochte kabelmodem/installatiepakket
14.1 Voor het leveren van de Kabelinternetdienst wordt gebruik gemaakt van een Kabelmodem en software. Abonnee dient een door het Bedrijf goedgekeurd of gecertificeerd installatiepakket alsmede het Kabelmodem zelf aan te schaffen. Na betaling van de kosten voor het installatiepakket en het Kabelmodem vallen deze zaken onder verantwoordelijkheid en risico van de (Aspirant-)Abonnee. 14.2 Door het gebruik van de software accepteert de Abonnee de voorwaarden zoals die in de licentievoor het gebruik van de software zijn opgenomen.
14.3 Met ingang van 1 juni 2007 worden door het bedrijf geen Kabelmodems meer verkocht. Indien het door de Abonnee gekochte Kabelmodem vervangen dient te worden, wordt door het Bedrijf aan de Abonnee een Kabelmodem in bruikleen verstrekt. Het bepaalde in artikel 13 is op deze bruikleen van toepassing.

Dit toont aan dat er koopmodems waren. Ik heb hem echter cadeau gekregen....Overigens heb ik ook nog een Arris (bj 2005) zonder telefoonaansluiting liggen. Dit was het moment dat er in deze uithoek eindelijk breedbandinternet beschikbaar kwam en ik verlost was van mijn oude analoge modem. ADSL is en was hier moeizaam, gezien de lijnlengte van zo'n 4 km. (als ik hem nog niet heb weggegooid tenminste) In 2006 kwam er ook @home telefonie en vanaf dat moment heb ik mijn huidige modem.

pvd

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
bij die actie waar jij het over hebt, zo kom ik ook aan mijn modem, maar ik heb laatst geinformeerd bij de klantenservice maar die van mij staat gewoon in bruikleen bij ziggo momenteel...... kun jij aantonen dat het jou eigendom is? ik niet! Maar het klopt niet inderdaad.....

Laatst gewijzigd door pvd; 16 mei 2009 om 14:10