Los bericht bekijken
  #11  
Oud 15 mei 2009, 15:22
Frank-NL's schermafbeelding
Frank-NL Frank-NL is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2008
Locatie: Leiden / Casema
Berichten: 246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SAICRJMPM Bekijk bericht
Gelukkig
Ik heb Ziggo Internet inmiddels een paar uur en het werkt naar behoren. Ben benieuwt wat de downtime frequentie gaat worden. Ik kom van xs4all en dan had je gemiddeld per jaar een uur of twee uur geen Internet in een HEEL jaar...kijken of Ziggo dit ook kan halen. Mijn modem dat ik kreeg is wel nog niet docsis 3 compliant. Ik zal dus zeer binnenkort weer een nieuw modem krijgen neem ik aan. (Ik heb het Alles-in-1 Extra).

Ik zit alleen nog over dit in:
Toen de monteur was zag ik dat iets uit het installatiepakket was achtergebleven. Namelijk het linkerding in het plaatje dat je ziet in module 1, bij Stap 3b onder punt 3 aldaar. Dat cirkelvormige ding is dus rechtstreeks bij mij de muur in gegaan zonder dat linkerding ervoor. kan dit problemen geven? Is dit normaal?
Qua downtime, de laatste tijd wordt er veel aan het netwerk gewerkt dus dan kan het wel gebeuren. Ik heb ook jaren bij XS4ALL gezeten en ik kan nou niet zeggen welke provider meer downtime heeft. Over het algemeen is Casema / Ziggo erg stabiel. Als het werkt, blijft het over het algemeen prima werken.

Wat betreft dat achtergebleven voorwerp, geen idee, ik weet niet wat er op de plaatjes staat die je bedoelt. Maar het heeft in ieder geval geen invloed op je signaalwaardes dus misschien is het een overbodige splitter ofzo. Ook daar zou ik me geen zorgen over maken.