Discussie: Klacht: Monteur komt niet opdagen
Los bericht bekijken
  #32  
Oud 15 mei 2009, 00:00
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
En ook ik stap over op Digitenne. Ben er dan ook reuze nieuwsgierig naar. Helaas zit je wel aan een opzegtermijn bij Ziggo, welke pas aan het einde van de maand ingaat en dan nog een maand daar aan vast (oftewel 6 weken dus). Maar KPN heeft beloofd te kijken of ze van de eerste maand een aanbieding kunnen maken waarbij je of drie maanden de helft betaald of de eerste maand gratis krijgt. Ook dat is al een aardige cheste t.a.v. de wijze waarop Ziggo te werk gaat.
Als je zes weken al erg vindt, houd je dan maar vast. Digitenne zit je een jáár aan vast. De eerste paar maanden goedkoper doen bijna alleen maar aanbieders met jaarcontracten, dat is ook begrijpelijk, anders kunnen ze dat niet doen in de zekerheid dat ze het terugverdienen. Maar vergeet niet de kleine lettertjes te lezen.

Citaat:
Dat is bij KPN met zekerheid beter.
Dat is misschien jouw ervaring. Mijn ervaring met KPN is zeer slecht (wekenlang geen telefoon en internet). Maar ik ben wel nog steeds klant bij ze voor de telefoon, want het is niet alsof andere aanbieders het veel beter of slechter doen. Hoewel ik over de tv nog nooit klachten heb gehad, waag ik mijn verbinding nóg niet eraan bij Ziggo. Wellicht na de snelheidsverhogingen...
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties

Laatst gewijzigd door Decibert; 15 mei 2009 om 00:10