Los bericht bekijken
  #43  
Oud 14 mei 2009, 23:19
rijkaart's schermafbeelding
rijkaart rijkaart is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 april 2009
Locatie: bodegraven, casema
Ziggo Internet: z1
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Hmm, ik begreep juist dat hij met die 2 pc's juist alleen verbinding had zonder de router ertussen, en dat zijn router wel werkt als hij hem bij andere mensen aansluit. En dat hij nu dit bevestigde, op de 2 pc's heeft hij dus de filmpjes gezien.

Dan blijft naar mijn mening alleen het kabeltje tussen de router en de modem over als dat niet bij de andere mensen getest is.

Wat ook kan is dat hij zijn modem niet reset nadat hij een ander apparaat heeft aangesloten. Met de 2 ip's die je bij Casema kunt krijgen kun je dan precies de 2 pc's een keer aansluiten, maar de router slikt hij dan niet meer, tot je de modem reset.
Kabeltje werkt iig wel. Dat heb ik al getest.

Dus concreet zeg jij. Modem van de stroom af Router resetten en van de stroom af. Uur wachten. Pc's uit. Router aan. Wachten, modem aan(die is hierdoor gereset), wachten en dan pc's aan.

Dat deed ik dus net en toen had ik even verbinding en toen niet meer.

Lampjes branden allemaal. Ook de link lampjes. Verder brand op de router het lampje van WAN zodra ik het moden aanzet. Daarnaast weet ik dat Ziggo kan zien dat ik een router heb en zelfs het merk konden ze zien en de status. Dus het modem ziet de router wel.