Discussie: Klacht: Monteur komt niet opdagen
Los bericht bekijken
  #31  
Oud 14 mei 2009, 22:48
Mojo's schermafbeelding
Mojo Mojo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 17
Standaard

Het is ook niet pertinent dat andere aanbieders beter zijn in kwaliteit en aanbiedingen. Kijk alleen al naar het zenderaanbod van Ziggo wat kwantitatief meer is. Toen Ziggo in deze regio Casema was, was het ook zeer goed (uitgezonderd weer die helpdesk die nooit wist waar de storingen waren en wat een storing is, idem aan heden).

Maar het gaat ook met name om de helpdesk, de administratie en de loze beloften en het onvermogen en de onkundigheid om de problemen op te lossen bij Ziggo en de kwaadaardige wijze waarop klanten worden behandeld.

Dat is bij KPN met zekerheid beter. Zender aanbod minder, maar de storingen schijnen ook minder te zijn en de helpdesk een stuk vakkundiger. Het tijdstip voor een afspraak met een monteur kun je al zelf bepalen. Voor nog geen 5 euro per maand kun je eveneens een structureel thuisservice krijgen. Dit terwijl bij Ziggo steeds wordt gezegd dat je het zelf maar moet uitzoeken.

En ook ik stap over op Digitenne. Ben er dan ook reuze nieuwsgierig naar. Helaas zit je wel aan een opzegtermijn bij Ziggo, welke pas aan het einde van de maand ingaat en dan nog een maand daar aan vast (oftewel 6 weken dus). Maar KPN heeft beloofd te kijken of ze van de eerste maand een aanbieding kunnen maken waarbij je of drie maanden de helft betaald of de eerste maand gratis krijgt. Ook dat is al een aardige cheste t.a.v. de wijze waarop Ziggo te werk gaat.

Ik las ergens in dit forum bij de artikelen ook dat Ziggo voor De grootste flater wordt genomineerd vanwege de helpdesk en de onkundigheid en de wijze waarop men klanten te woord staat.

Succes Borrie!

Gr
Mo