Los bericht bekijken
  #1  
Oud 14 mei 2009, 18:42
judith0211's schermafbeelding
judith0211 judith0211 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2009
Locatie: casema
Ziggo Internet: alles in 1 - motorola
Berichten: 1
Standaard lan verbinding aan/uit-schakelen

hallo,

heb een probleempje met mn computer waar ik niet uitkom.
ik ben best wel een beetje een leek op t gebied van computers, en zeker netwerken, lanverbindingen, modems etc.
mijn kabel-internet is een paar jaar geleden geinstalleerd door casema (nu dus ziggo) monteur. zelf geen verstand van, dus prima. ga k dus ook niet aan prutsen.
alles was zo ingesteld dat ik zelf kon bepalen wanneer ik wel of niet een internetverbinding wilde, gewoon simpelweg door de verbinding aan te klikken in netwerkverbindingen, en dan weer via het icoontje in de werkbalk uit te schakelen.
sinds een week is dit niet meer mogelijk. als ik mijn computer opstart, is er automatisch een internet verbinding tot stand gebracht. om de lan-verbinding uit te schakelen, moet ik rechtstreeks de kaart disabelen
kan iemand mij vertellen hoe ik dit weer terug breng in de oude situatie?
heb al een systeemherstel gedaan, maar dat werkt ook niet.
de foutboodschap die ik krijg als ik probeer via het icoontje de verbinding uit te schakelen is "U kunt de verbinding nu niet uitschakelen. Dit kan een gevolg zijn van het feit dat de verbinding een of meer protocollen zonder Plug en Play-ondersteuning gebruikt of door een andere gebruiker of de systeemaccount is geinitialiseerd".
Ik heb 1 computer, geen andere gebruikers, een motorola modem. deze tig keer gereset, systeem herstel gedaan... verders zou ik het niet weten.
er is iets gewijzigd in mijn instellingen, maar ik weet niet waar.
Help?