Discussie: Vraag: EPG niet accuraat meer ?
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 14 mei 2009, 18:00
peppes's schermafbeelding
peppes peppes is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2008
Locatie: groningen
Ziggo Internet: Alles in 1. 200 MB internet. Horizon
DTV: Horizon
Berichten: 74
Angry EPG Gegevens

BEST 24 spant wel zo'n beetje de kroon vind ik. Af en toe hebben de WEEK weleens goed!
Vandaag ook weer zo geergerd...17.00 Muziek, uit liefde en respect.
Ik ben niet thuis dus neem het op, tenslotte heb ik nu ook zo'n super de luxe humax die dat met 1 knopdruk voor je doet.

Thuisgekomen naar een onderbroekenlol serie van een begrafenis ondernemer zitten kijken. Van kennissen hoor ik dat Robert Long 17.25 begon, stond ook in beeld (maar ja als je niet thuis bent vertrouw je je EPG) er schijnt een minuut lang te hebben gestaan dat NU Robert Long kwam, een vara opname van "uit liefde en respect" het programma start en wat krijgen we Robert Long, tros opname van het album Homo Sapiens. Ach ja, Robert Long was in ieder geval GOED !!

Uitbesteed aan een gescheiden huisvrouwtje met 2 kinderen die weer aan de slag moet vanwege de te dure woning in een vinex wijk? Laat die die gegevens maar aanleveren? Kost weinig.

Enne...je hoeft niet te zoeken naar email adressen waar je kan klagen, want die halen ze tegenwoordig, heel slim, van hun website af.
Wen er maar aan, we hebben de technologie, nu de mensen nog die weten op welke knop ze moeten drukken.....Hint...getrainde apen schijnen NOG goedkoper te werken, waarschijnlijk niet veel slechter ook.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Ach, er zijn wel meer zenders waar de epg van beroerde kwaliteit is. Ligt niet zozeer aan onze kabelboer maar aan de contentverstrekker. Als die bagger-gegevens aanlevert, dan krijgen we ook epg waar je niets aan hebt.

Gert.