Los bericht bekijken
  #45  
Oud 14 mei 2009, 12:51
fdboer's schermafbeelding
fdboer fdboer is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2009
Locatie: Zwolle
Ziggo Internet: Ziggo All-in-one basis / Ubee EVW321B
DTV: Samsung UExD5xxx met Smit CI+, Humax iHDR-5200C & 2x DCB-B270R
Berichten: 781
Standaard

Onderstaande is een jaar na dato in Zwolle nog steeds niet het geval.

En proberen dit zo'n helpdeskmedewerker aan zijn verstand te peuteren is echt tenenkrommend. Nee, het ligt aan mijn TV, die heeft geen knopje om dat te veranderen ... (ik moest bijna janken bij dit antwoord)

Maar wat schetste mijn verbazing, was ik op vakantie in ZW-Friesland (Sondel) en daar kunnen ze het wel.

Zou er nog hoop zijn of moet ik nu heel Zwolle mobiliseren?

Tot zover mijn frustraties.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paull Bekijk bericht
Ik weet niet of het iemand al opgevallen was, maar Ziggo geeft BBC 1 en 2 in het analoge pakket sinds een week of twee eindelijk in letterbox door. En niet meer verminkt 3x4 met links en rechts een stuk van het beeld af.
Ik heb daar de afgelopen vijf jaar maar een stuk of tien keer een mail over gestuurd naar @Home. Dat was tot twee weken geleden dus tevergeefs. Schijnbaar werd er bij Ziggo iemand eindelijk eens wakker.

En alsof dat nog niet genoeg was, is in één moeite door Het Gesprek nu ook letterbox geworden, in plaats van uitgerekt 16x9 in een 4x3-frame.

Enige foutje in het analoge pakket is nog dat op het etalagekanaal een 16x9-kanaal nog een keer wordt ingedrukt, zodat er op de preview van Eurosport2 op het etalagekanaal nu hele korte dikke sporters rondlopen. Wel koddig, maar ook fout. Het verleden heeft echter wel geleerd dat je daarover niet al te erg moet gaan zeuren bij het callcentre, want daar hebben ze geen idee waar je het over hebt.