Los bericht bekijken
  #28  
Oud 14 mei 2009, 12:28
Josmulder's schermafbeelding
Josmulder Josmulder is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2009
Locatie: zwolle/ @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus/ Motorola modem
DTV: ?
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door corne64 Bekijk bericht
Waar ik dus al bang voor was klopte.
Foutje van Ziggo geen Mac adres van Modem ingevoerd.
Dus dan kan je (zoals ik al diverse malen had gedaan) proberen tot je een ons weegt
Maar alles is netjes opgelost.
Gisteren avond om 20:30 toevallig er doorheen gekomen bij klantenservice.
Uiteraard had ik mijn nieuwe modem niet "start" klaar.
Dus met een medewerker het Mac adres doorgenomen wat dus niet klopte.
Deze zou zorgen dat de TD van Ziggo het adres zou verzorgen.
En dus sinds vanmorgen werkt het
FF telefoontje aanschaffen en kijken of telefonie ook werkt....
Hoi Allen,

Ik heb sinds iets meer dan 1 week een alles in 1 pakket van Ziggo in huis. De aansluiting van HD-televisie was geen probleem, echter het aansluiten van internet is nogsteeds een probleem. Ik heb begrepen dat dit te maken heeft met de activatie van je modem. Dit werkt bij mij niet op de normale manier (nl. via "Activatie" intypen in je browser). Daarom heb ik contact gezocht met de helpdesk van Ziggo. Deze melden mij nu al 4x dat ze mij op dit moment niet kunnen helpen, aangezien hun systeem om modems van afstand te activeren niet werkt. En dat er veel problemen zijn met modems en daardoor een wachtlijst ontstaat van mensen (modems) die zij nog moeten activeren.

Nu ben ik het wachtten een beetje zat aan het raken, en ben van plan om een vergoeding te vragen voor de telefoonkosten en de eventuele abbonnementskosten die ze nog in rekening zullen brengen. Verder ben ik gaan zoeken op internet naar een oplossing om het zelf te activeren. Helaas moet ik concluderen (door vooral dit forum te lezen) dat ik dit niet zelf zal kunnen. En zal moeten wachten op actie van Ziggo.

Ik was wel verrast door de oplossing die is ontdekt bij Corne64, zie quote. Hierover heb ik dan ook de volgende vraag over:
Begrijp ik het goed, dat het Mac ID op je modem niet juist was, en dat je van Ziggo's TD een nieuw nummer hebt gekregen waardoor de activatie wel werkt?

Corne64, alvast bedankt voor je reaktie. En indien iemand een andere oplossing heeft, laat het me weten!!

Overigens heb ik wel netwerkverbinding met het modem, alleen geen internet/ telefonie verbinding. Ik heb een modem van Motorola en zit in het oude @Home gebied. Activateren via "activatie" werkt niet, ook niet wanneer de firewalls, virusscanners en poppupblokkers zijn uitgeschakeld. En bij de Helpdesk kan men me ook niet helpen, aangezien hun software om mij op afstand te activeren niet werkt.

HELP!!!