Los bericht bekijken
  #26  
Oud 14 mei 2009, 09:16
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.047
Standaard

Zoals al vaker gezegd door mij op dit forum zijn wij ook voorstander van DVB ondertiteling en het is/was daarom jammer dat niet elke programma aanbieder dit aanbiedt.

We (ziggo) hebben daarom inmiddels apparatuur geplaats/gekocht om zelf DVB ondertiteling te maken bij kanalen die dit niet aanbieden.

We hebben deze apparatuur nu in gebruik voor:
Discovery Science
Discovery Travel & living
Discovery World
Hallmark channel

De DVB ondertiteling is daardoor ook voor jullie beschikbaar (Ziggo breed) op bovenstaande kanalen, e.a. is nog wel in een test fase dus het kan komende week nog wel even een keer wegvallen. Alvast excuus hiervoor maar we wilden jullie de DVB ondertitels niet langer onthouden, maar mocht dus een keer een programma of zenders die hierboven staat geen DVB ondertitels hebben dan weet je waar het door komt.

Zeer binnenkort gaan we ook deze apparatuur gebruiken voor TCM. Verwacht volgende week of de week erop. We hoeven hierdoor dus niet te wachten tot TCM dit aanbiedt we doen het dan zelf.

TCM kijkers nog even geduld dus. En voor wat betreft de andere kanalen veel plezier met de DVB ondertitels (voor zover je decoder dit ondersteund).
__________________
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de collega's van Webcare.