Discussie: Verhuizen en Ziggo
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 13 mei 2009, 18:45
JeroenB071's schermafbeelding
JeroenB071 JeroenB071 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2009
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: Alles in 1
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Dat had wel gekund, natuurlijk, dan was er natuurlijk een kans geweest dat er iets mis mee was gegaan, maar het annuleren van een opzegging een paar weken vantevoren moet geen probleem zijn.

En nog andere zit je het eerste jaar aan vast. Maar dat doet nu niet ter zake.

Ik weet niet welke afdeling je hebt gebeld, maar als je 0900-1884, optie 3 en daarna 4 belt, kun je in ieder geval proberen of ze zich soepel willen opstellen. Ik weet ook niet over wat voor periode het gaat, maanden of weken, dat je voor niks je abonnement zou betalen? Vergeet niet dat je bij een geheel nieuwe aanmelding €29,95 entreekosten betaald, en dat emailadressen en telefoonnummers en dergelijke komen te vervallen.
ik denk dat ik ergens in September in m'n nieuwe huis kan en dan kan ik ook weer een aansluiting aanvragen.
Ik heb gebeld naar 3 en daarna 4 en gevraagd of ik een enigszins soepele behandling zou kunnen krijgen maar dat was niet mogelijk..... (ben pas 12 jaar klant).

Telefoonnummer behouden enzo was idd ook niet mogelijk (maargoed ik gebruik geen telefoon meer). E-mail heb ik via een eigen domein lopen dus als ik m'n Casema E-mail kwijt raak is dat niet erg.
Abo door laten lopen is niet echt handig als ik 3 maanden geen gebruik kan maken van Ziggo omdat ik geen huis heb.....

Overigens van het intrekken van een eerdere opzegging en dat dat allemaal goed zou gaan daar heb ik niet echt vertrouwen in.....