Los bericht bekijken
  #25  
Oud 13 mei 2009, 17:45
Mojo's schermafbeelding
Mojo Mojo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 17
Standaard

Inderdaad Decibert, je geeft op het forum vooringenomen antwoorden (ook op anderen) even arrogant als ziggo medewerkers die inderdaad hun vak NIET verstaan.

Ik heb de afgelopen niets dan ellende gehad, tot vandaag zelfs helemaal niks meer werkte en men het via welke afdeling dan ook niet werkend kan krijgen. Het enige waar men bij Ziggo zeer goed in is, blijven volhouden dat diegene die je aan de lijn hebt zichzelf als expert blijft voordoen en maar loze beloften van de ellende oplossen blijft volhouden.

Na drie maanden zit ik nu totaal zonder telefoon, slecht werklend internet, dan wel dan niet ontvangst en een niet complete humax kast.

Heb er zo schoon genoeg van om iedere dag steeds weer aan de telefoon te zitten via een mobiel om die arrogante onbeschofte en nonkennis hebbende ziggomedewerkers steeds weer te moeten geloven dat ze het nu eindelijk gaan oplossen, dat ik overstap naar de KPN. Helaas moet ik nog 6 weken ziggo betalen en heb ik dan 4 maanden, een monteur , een router en andere zooi voor Ziggo in totaal betaald voor helemaal niks, maar ook daar ben ik nu bereid voor om naar de rechtbank te stappen.

Dus als je mensen 4 maanden zonder werkende producten laten zitten, maar wel laat betalen en daarbij hoge onkosten voor mobiel telefoneren laat maken vakkundig noemt......

Gr
Mo