Los bericht bekijken
  #9  
Oud 13 mei 2009, 13:25
hmolen's schermafbeelding
hmolen hmolen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 oktober 2007
Locatie: Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-een-extra/Arris 120/10
DTV: CI+ 1.3
Berichten: 404
Standaard

Toch............
vind ik dat Pieter7 een plausibele reden heeft om zijn ongenoegen te uiten.
Ik baalde er ook van toen ik uitvond dat er maar 1 tuner in zit en dus niet meer 'zoals vroeger' gewoon een ander net kon opnemen of zelfs maar van de PIP (Picture in Picture) gebruik te maken.
"Vroeger had ik toch ook maar 1 tuner en kon ik dat allemaal wel", is dus wel begrijpelijk als je er niet zo in thuis bent.

En ik moet ook wel zeggen dat de info van Ziggo op hun website nou ook niet logies in elkaar zit, alles staat er wel maar niet op logiese plekken, niet makkelijk te vinden dus.

Ook dat ik nu op iedere verdieping een kastje moet neerzetten als ik dezelfde zenders als beneden wil zien is een verrassing, kon vroeger wel met 1 tuner en kabel, gewoon doorlussen en een beetje versterken en alles deed het.
Ondanks dat ik precies weet hoe alles in elkaar zit en het volslagen logies is dat dit niet meer kan vanwege de digitale techniek ben ik toch wel sympatiek naar Pieter7.

Jammer dat ik ook moet zeggen.....jammer, maar helaas, niet alle vooruitgang is een verbetering, maar als je alles weet en de juiste apparaten in huis hebt dan ben je wel weer tevreden, het is ff zoeken, maar uiteindelijk komt alles weer terecht.

Als je vragen hebt over het een of ander, laat me maar weten, je bent niet de eerste met dit soort "frustraties".

Groet.