Discussie: Vraag: Welke router kiezen ?
Los bericht bekijken
  #69  
Oud 11 mei 2009, 19:54
i-dj's schermafbeelding
i-dj i-dj is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 april 2009
Locatie: @Home
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Ja ik weet het nog, jij moet wel een nieuwe router. Maar ik doe het voorlopig even niet. Vind het wel goed zo. Paar weken geleden de router van de PC kamer naar de meterkast verplaatst. Alle kabels konden mooi vanuit de meterkast door de bestaande PVC buizen in het plafond naar de kamer van mijn dochter en de PC kamer. Dacht er zelfs nog even over na om RJ45 contactdozen in de muur te plaatsen, maar dat was achteraf wel erg overdone hehe. Nu nog even een wireless printer en het is klaar.
Ik denk ook dat als je al een goede router hebt en deze is nog niet afgeschreven is dat de aanschaf van een nieuwe router niet noodzakelijk is. De WRT160N kan de huidige snelheid verhogimg van Ziggo nog prima aan. Het is dan alleen de Gigabit uplink die je mist.

Offtopic: @brammetje. ik heb een HP Officejet 6410 all in one. Ook een wifi printer, maar op zolder had ik veel te wisselend bereik. MAW waarom een wifi printer. Een printer met een ethernet aansluiting is zeker net zo stabiel (want mijn HP heeft gelukkig ook een ethernet aansluiting).