Discussie: Vraag: Welke router kiezen ?
Los bericht bekijken
  #66  
Oud 11 mei 2009, 19:18
marijn18's schermafbeelding
marijn18 marijn18 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 mei 2009
Locatie: Casema
Berichten: 11
Standaard

Ik heb het forum nog eens door gelezen en google nog even doorzocht en mijn keuze is zo goed als zeker op de D-Link Dir-655 gevallen. Andere routers waar ik naar heb gekeken waren toch iets boven mijn budget (Linksys WRT610) of kon ik niet zo heel veel informatie over vinden (Sitecom wl-306, netgear wnr3500). Ik zit alleen nog te twijfelen of ik zal wachten tot de Linksys WRT-320N op de markt is.

Heeft iemand hier nog voor- of nadelen van 1 van deze routers. De dualband-mode van de Linksys ga ik in eerste instantie nog niet gebruiken, omdat ik ook nog 'oudere' apparatuur heb die hier niet mee werkt. De mogelijkheid om een hardeschijf of printer aan te sluiten op de D-Link ga ik ook nog niet gebruiken, maar is natuurlijk altijd meegenomen mocht ik wel zoiets willen.

Wat is sowieso de levertijd van Ziggo? Ik heb op de website gelezen dat je 5 dagen na aanvragen je pakket binnen hebt, maar is je aansluiting dan ook al gereed voor gebruik of gaat daar nog een langere periode overheen? En raden jullie aan om zelf de boel aan te sluiten of om het door een monteur te laten doen?
Mocht de levertijd niet zo lang zijn ga ik denk ik voor de D-Link, mocht er nog een aantal weken overheen gaan voordat je aansluiting opgeleverd is en je spullen binnen zijn, dan wordt het misschien toch de linksys als die al op voorraad is op dat moment.

Ben benieuwd naar jullie mening!

Laatst gewijzigd door marijn18; 12 mei 2009 om 19:14