Discussie: Vraag: Welke router kiezen ?
Los bericht bekijken
  #64  
Oud 11 mei 2009, 18:12
i-dj's schermafbeelding
i-dj i-dj is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 april 2009
Locatie: @Home
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stohr Bekijk bericht
De reden dat Linksys de actie heeft is niet om het milieu te sparen maar omdat aan het einde van de maand een nieuwe serie routers uitkomt. Ze willen dus de voorraad van de huidige routers afbouwen.
De verkoper kon me ook zeggen dat de adviesprijs van de nieuwe routers €50,- tot €60,- voor de duurdere modellen onder die van de huidige modellen liggen.
Waarschijnlijk doelde de verkoper van Mediamarkt op de WRT320N. Ook een dualband router maar niet simultaneous. Ook mist deze een storage link (voor diegene die hier in geintereseerd zijn). €50 A €60 onder de prijs is bij Mediamarkt niet zo moeilijk. Ik heb vernomen dat ze bij Mediamarkt € 189 vragen voor de WRT610N. Dan betaal je dus nog steeds netto €150 voor deze router.

Ik heb mijn WRT610N via internet voor €159 besteld en mijn oude router retour gezonden. Kost dan wel € 6,75 voor verzenden maar dan ben je nog €20 goedkoper uit dan bij Mediamarkt. (voordeel voor mij is dat ik niet de deur uit hoef, aangezien dit voor mij op dit moment wat lastig is ivm herstel van een operatie).

Nog een reden om dan nu tot aanschaf over te gaan als ik jouw zo begrijp is dat aan het eind van de maand de voorraad nihil is. Stel nou dat de specificaties van de nieuwe routers tegenvallen?

p.s. Ik heb touwens geen keuze om te wachten aangezien donderdag (fingers crossed) de monteur langskomt om AI1 komt installeren. En ik had dus geen geschikte router.