Los bericht bekijken
  #3  
Oud 10 mei 2009, 23:27
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zonljmv Bekijk bericht
Mocht er geen fatsoenlijk antwoord van Ziggo komen, dan zou ik het op prijs stellen, dat de leiding van dit gebruikersplatform met Ziggo gaat praten over de hoognodige verbetering van de technische klantenservice.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Het lijkt me sterk dat zij welke druk dan ook kunnen uitoefenen op Ziggo. En problemen benoemen, als ze contact hebben gehad met Ziggo, zullen ze heus wel gedaan hebben.
Sterker nog, het lijkt tot voor kort het enige waar we het nog over hebben. En inderdaad vanaf de fusie volgt de ene structurele maatregel na de andere en zitten er nog meer in de pijplijn.
En uiteraard gaat het stap voor stap steeds beter. Waar wij alleen constant mee worden geconfonteerd zijn die gevallen waar met de HD niet tot een oplossing wordt gekomen.
Waar wij ons maar aan blijven storen zijn de wisselende antwoorden op dezelfde vragen. Het feit dat je een beetje mazzel moet hebben met de medewerker die je treft en de informatie waarover de medewerkers beschikken niet altijd even consistent lijkt.
In management termen zeg je dan dat de club nu nog over onvoldoende homogeniteit beschikt.
Onze volgende doelstelling is dat er een systeem wordt ingevoerd, waarbij iedere klant die contact heeft gehad met de HD geënqueteerd wordt op zijn belevenis en adequaatheid van de verleende hulp. In onze optiek is er een discrepantie tussen het beeld dat Ziggo heeft van service en de belevenis door ons als klanten.
Het blijft ons verbazen dat de uitkomsten van klanttevredenheids polls zo ver van onze belevingswereld afstaan. Ik ben dan ook bang dat de geluiden op dit forum ten onder gaan in de statistieken.

Vandaar dat we dan ook maar blijven hameren op de problemen die op de fora worden gemeld. Als Ziggo's HD zijn werk goed doet, dan zouden klachten op de fora drastisch afnemen. Ziggo heeft er belang bij, immers wat zich op de fora (en dus ook in de media) in het negatieve rond hun naam afspeelt kunnen zij alleen voorkomen als zij klanten adequaat van hun problemen afhelpen. Aan de andere kant kunnen ze via diezelfde fora zich ook ten positieve profileren.

Dus ja we hebben hier wel degelijk contact over en ja van druk is er zeer zeker sprake, al was het alleen al vanwege de publicitaire uitstraling.
__________________
BenJ