Los bericht bekijken
  #31  
Oud 9 mei 2009, 17:43
timo's schermafbeelding
timo timo is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 mei 2008
Locatie: -@home
Berichten: 51
Standaard

Bedankt voor uw antwoord, maar daar ben ik eerlijk in. Het hoe en wat van webbrowsers daar kan ik geen mening over geven. Wel over wat ik heb. Het is prachtig als je er zoveel verstand van hebt, dat je alle kanten uit kan. ""Zou willen dat ik dit kon zeggen.""""
Maar ga nu geen dingen doen waar ik gaan kaas van heb gegeten.

Hoor vaker dat Norton niet goed zou zijn en teveel aan snelheid in zou nemen. Dit abonnement loopt tot volgend jaar april en is voor drie computers. Tegen die tijd kan ik mij in wat anders verdiepen.

Wel ben ik met Norton beschermd op internet tegen allerlei gevaren. Weet niet of ik dat met iets anders ook ben. Zo ook niet of het in het Nederlands te krijgen is.

Omdat ik Norton altijd had, toen ging het wel snel. Daarom begrijp ik niet wat nu in een keer de reden kan zijn.

Door allerlei complicaties met Ziggo ging mijn router naar de knoppen. Want dat is het eerste wat gezegd wordt haal de router er vanaf. Hoewel ik duidelijk wist dat daar niet mee te maken had. De andere computer stond, staat vrijwel niet aan.Nu helemaal niet meer. Daarom is Norton zeker een duur abonnement voor 2 jaar voor 1 computer.

Hartelijk bedankt voor uw mening.

Mees, zie nu uw bericht. Ik heb het gedaan zoals u gezegd had, maar had al een probleem om het hierin te krijgen.

Deze pc is samen gesteld door een professioneel bedrijf. Hier geïnstalleerd met een goede service. Meer kan ik niet zeggen. Kijk het als het lukt zo nog even na of ik iets verkeerd gedaan heb. Zo ja dan plaats ik dat opnieuw hier.
Hartelijk dank, sorry dat ik zo lastig ben.