Los bericht bekijken
  #29  
Oud 9 mei 2009, 14:46
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timo Bekijk bericht
Om een andere webbrowser te proberen daar trek ik niet aan. Nu weet ik wat ik heb. Alles wat op deze pc staat is legaal. Zou zonde van het vele geld zijn als ik op een ander systeem zou overstappen. Hopelijk heeft u hier begrip voor.
Zeker begrip voor, maar wat heeft een andere webbrowser met legaal te maken? Safari (door Apple) is gratis en legaal, zelfde als Firefox, Chrome en Opera.

Tevens wil ik even terugkomen op mijn opmerking over Norton Internet Security. Na wat ik allemaal gelezen heb hier in dit topic, moet u NIS inderdaad maar laten staan. Ik ben alleen van mening (en zeer velen met mij) dat NIS zijn zaakjes TE goed doet. Veel checken en dergelijke gaat toch echt ten koste van de CPU en RAM. Zag het wel bij verscheidene 'klanten' alwaar ik even wat op wilde zoeken. Wat was dat baggertraag, maar goed, vervangen door gewoon een goede gratis virusscanner (Avast f AVG) en verrek, zelfs de pc reageerde vlotter. Zeker voor laptops een aanrader. Het is een publiek geheim dat Norton producten nou eenmaal veel van een systeem vragen. Veel CPU gebruik en hoog RAM gebruik.

Daarnaast, firewall's... hmja, wat zal ik zeggen. Zoals je de laatste tijd hier op het forum ziet, veroorzaakt het meer paniek dan gerustheid, zeker bij bepaalde groepen gebruikers. De antivirusindustrie speelt zo op de gebruikers in, de helft hoeft het maar te geloven en het produkt is een verkoopsucces, maar je betaalt er wel schoftig veel voor.

Maar goed, zoals ik al zei, voor u is het misschien wel perfect.