Los bericht bekijken
  #28  
Oud 9 mei 2009, 11:29
timo's schermafbeelding
timo timo is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 mei 2008
Locatie: -@home
Berichten: 51
Standaard

U, hoeft helemaal geen sorry te zeggen. Uw hulp stel ik zéér op prijs. De gegevens hadden hier al lang gestaan, als ik het hierin had kunnen kopiëren. Het lukte via word niet. Moest uitzoeken op wat voor een manier ik het wel kreeg. Gelukkig, het is gelukt.
Denkt u maar rustig na over iets wat voor mij begrijpelijk is. Het is weekend, dan is het hier ook een drukte. Nogmaals hartelijk bedankt.

bugmenot, niet ieder weet van een pc het technische gedeelte. Denk zelfs de meeste helemaal niets. Ben door schade en schande wat wijzer geworden. Maar niet dat ik inhoudelijk van het technische gedeelte zoveel weet. Wel probeer ik de zaken zelf op te lossen. Zou makkelijker zijn als ik iemand had die dat voor mij kon doen. Toch is dit weer een uitdaging, om met hulp van hier het opgelost te krijgen.

Om een andere webbrowser te proberen daar trek ik niet aan. Nu weet ik wat ik heb. Alles wat op deze pc staat is legaal. Zou zonde van het vele geld zijn als ik op een ander systeem zou overstappen. Hopelijk heeft u hier begrip voor.