Los bericht bekijken
  #86  
Oud 8 mei 2009, 16:03
funrider's schermafbeelding
funrider funrider is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Zwijndrecht, Zuid-Holland
Ziggo Internet: Alles-in-1 Basis (10MB/1MB) - ouders
DTV: Homecast HD Colorado en Humax Fox IR-C
Berichten: 138
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Geweldige zender, die sci-fi! Die anderen (13th street + slamTV) mogen de deur uit.. Maar daar zullen ook wel liefhebbers voor zijn.

Gert.
Inderdaad smaken verschillen. Ik vond na ruim een jaar 13thstreet/sci-fi te hebben gezien op UPC Digital dat juist 13thstreet meer nieuwe series bracht en een meer uitgebreid programma aanbod heeft/had dan SCI-FI. Bij sci-fi zit er veel herhaling in de programma's. Bij 13thstreet ook maar een stuk minder. Ook Dexter, Sleeper Cell en binnenkort 'The Wire' maken 13thstreet een stuk interessanter omdat ze nieuwe series brengen die nog niet eerder in NL op de buis zijn geweest.

Bij SCI-FI wordt helaas voornamelijk geput uit oude series die voorheen op RTL,SBS,Veronica,KRO te zien waren (bijv. X-Files, Sliders, Star Trek Next Gen.)


Even iets anders. Mij viel vandaag op dat er iets mis zit in de programmagids op beide sites ze tonen niet. Op de sites zie je ook een script fout staan. Ook is de layout van de home pagina van 13thstreet wat gaar. Gisteren was dit nog wel goed. Ook is de 'hoe kan je ons ontvangen' nog niet geupdate naar dezelfde pagina als 'thuis ontvangen'.

Citaat:
Programma van de dag: Microsoft VBScript runtime error '800a000d'
Type mismatch: '[string: "<HTM-><-EA"]'
/home.asp, line 314
http://www.scifi-tv.nl/programmering/home.asp
http://www.13thstreet-tv.nl/programmas/home.asp