Los bericht bekijken
  #24  
Oud 7 mei 2009, 14:17
Ruud007's schermafbeelding
Ruud007 Ruud007 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 mei 2009
Locatie: Ziggo
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Ik snap je reactie niet echt....
Alles in 1 Extra wordt nog helemaal niet verkocht met een hogere snelheid. Alleen het Z3i abbonnement is nu met een docsis3 modem 40Mbit. Alles in 1 Extra is gewoon 20Mbit en dat werkt prima met het bestaande modem. Met het bestaande modem kan je ook tot 30Mbit.
Alles in 1 extra gaat pas einde van 2e kwartaal op zijn vroegst omhoog in snelheid. Dan pas krijg je vanzelf een nieuw modem thuisgestuurd.

Er is geen enkele verkoper die nu tegen jou zal zeggen dat je een hogere snelheid krijgt als je nu het alles-in-1-extra neemt. En of dat nu met een docsis 3 of 2 modem gebeurt maakt niets uit. Ze leveren dus wel degelijk wat ze beloven (20Mbit en niets meer op dit moment)
Ik heb geen probleem of zo maar tijdens het telefonisch bestellen heb ik nagevraagd welk modem geleverd wordt, dit wordt de nieuwe Modem wat de DOCSIS 3.0 aankan, aldus de verkoper en de snelheid wordt warschijnelijk in april verhoogd. Als tijdens levering dat niet blijkt te kloppen wacht ik gewoon tot dit wel geleverd wordt. Ik weet dat wanneer het op de site staat je dan pas recht heb van spreken maar ik heb geen zin om meer te betalen voor hetzelfde (Telfort) product.
Ik wacht het wel af.
Ruud