Discussie: Vraag: Webspace?
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 7 mei 2009, 12:03
Debsterrr's schermafbeelding
Debsterrr Debsterrr is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 mei 2009
Locatie: Woubrugge
Berichten: 6
Standaard Webspace upload werkt niet

Het duurt even voor deze actief is. Helaas merkte ik dat ik daarna de bestanden wel kon zien van de website, maar ik daarna nergens een optie had om nieuwe bestanden te uploaden.

Dit heb ik geprobeerd om een Mac (met OSX) en op PC met diverse browsers (Safari, FireFox, Opera, diverse versies Explorer....) maar nergens kan ik bestanden uploaden. Bestanden erop slepen opent alleen maar de html in die browser.

Na de helpdesk 20 minuten tot een half uur aan de lijn gehad te hebben, meerdere malen ben doorverbonden omdat diegene er niets van wist te vertellen, kreeg ik de laatste nitwit aan de lijn die uiteindelijk zegt dat hij het niet wist en dat ik het maar zelf moest uitzoeken. Ziggo zou die dienst niet ondersteunen?!!

Ja, Lekker! Ach ik heb nog nooit een zinnig antwoord van ze gekregen (Ik probeer al vanaf 2007 normaal TV-beeld te krijgen).

Kan iemand hier mij dan helpen? Ik moet een website uploaden voor een klant, maar zo kom ik nergens. Ik ben er al erg lang mee bezig. Er moeten meerderen zijn met hetzelfde probleem. Ook heb ik al meerdere forums afgestruint en vanalles geprobeerd, maar niets lukt.

P.S. FTP-en heb ik ook al geprobeert en dat lukt ook niet....en ja de WebSpace is geactiveerd